Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

31st Dec 2017
Nieuwe privacywetgeving AVG per 25 mei 2018. Voldoet uw bedrijf hier al aan?

Volgend jaar komt er een nieuwe privacywetgeving. Op 25 mei 2018 vervangt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige regelgeving. Binnen de EU bestaan nu nog verschillen, met de ingang van de AVG is er 1 privacywet voor de hele Europese Unie. De strengere Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die ... Lees verder »

19th Nov 2017
De overheid stelt een SSL-Certificaat verplicht.

SSL CERTIFICATEN EN WETGEVING   WETGEVING OMTRENT ONLINE BEVEILIGING Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks het feit dat dit is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermen nog steeds veel websites hun bezoekers niet tegen misbruik van hun persoonsgegevens en fraude met ... Lees verder »

5th Sep 2017
Wordpress update 4.8

Wordpress heeft de nieuwe versie 4.8 uitgebracht en en hierin zijn mooie nieuwe eigenschappen toegevoegd. Bij iedereen die een onderhoudscontract heeft afgesloten is de nieuwe versie al geüpdatet. Voor degenen die dit nog zelf doen raden we aan hier niet lang mee te wachten, zeker ook vanuit het oogpunt van de veiligheid. Wat is er ... Lees verder »

20th Jun 2017
Securitymaatregelen webservers

We hebben de security van de webservers aangepast: Site weergeven binnen frames niet meer mogelijk. Dit verdedigt tegen clickjacking aanvallen. X-XSS-Protection op block mode Content bescherming Minimale server informatie Minimale php informatie Deze instellingen voorkomen geen securityproblemen, maar verminderen het risico op ... Lees verder »

8th May 2017
Veiligheidsupdate WordPress 4.7.3.

Voor degenen met een onderhoudscontract wordt er vandaag een extra veiligiheidsupdate voor uw website uitgevoerd.Hieronder staat meer informatie over de gegevens die zijn aangepast mocht u daarin geinteresseerd zijn. From the WordPress 4.7.3 release post: WordPress versions 4.7.2 and earlier are affected by six security issues: Cross-site ... Lees verder »

7th Mar 2017
verkooptruc met domeinnamen, trap er niet in.

Steeds vaker krijgen wij telefoon van onze klanten dat ze zijn benaderd door een bedrijf dat zich bezighoudt met de controle op dubbele domeinnaamregistraties en beweert dat een ander bedrijf in de buurt ook aangegeven hebben een website te willen beginnen met dezelfde domeinnaam als jouw bedrijf, maar dan op de .com extensie. Maar, gelukkig ... Lees verder »

9th Feb 2017
Aanwezigheid tijdens de feestdagen

Tussen 24 december 2016 en 2 januari 2017 zijn wij verminderd beschikbaar vanwege de feestdagen.

Spoedmeldingen kunnen ook in deze periode worden verzonden naar support@web-direct.nl 
Deze worden dan z.s.m. beantwoord.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en mooi 2017 toe!


16th Dec 2016
Bescherming tegen internet criminaliteit

Toenemende internet criminaliteitMet dit bericht willen we u informeren over de veiligheidsmaatregelen die internationaal worden genomen. Websites en E-mail worden steeds kwetsbaarder en kunnen door internet criminelen misbruikt worden. Daarom is het zinvol om iedere website en het E-mail verkeer op zijn minst te beveiligen ter bescherming ... Lees verder »

13th Oct 2016
SSL Certificaten

Waarom als webshop van http naar https Voor een succesvolle webshop is beveiligen met SSL onmisbaar. SSL op je webshop zorgt voor meer klantvertrouwen en dus meer omzet. Waarom is dat zo en waar moet je op letten? Waarom SSL? Voor een webwinkel is een SSL certificaat een must om de volgende redenen: Om klantgegevens te beschermen wordt je ... Lees verder »

10th Aug 2016