Ongewenste berichten aanpakken met mailprogramma Mozilla Thunderbird

Thunderbird en ongewenste of spamberichten Om met de grote hoeveelheid ongevraagde e-mail (‘spam’ of ‘junkmail’) waar veel mensen mee te maken hebben om te gaan gebruikt Thunderbird een zelflerend filter dat van uw acties leert welke berichten legitiem en welke ongewenst zijn. Opties voor het ongewenste-berichten-filter Algemene ... Lees verder »

25th Oct 2018
Wordpress krijgt straks een nieuwe editor genaamd Gutenberg

Nieuwe editorWordpress heeft het onlangs aangekondigd; straks krijgt iedere website te maken met de nieuwe editor genaamd "Gutenberg". Op zich is dit een positieve verbetering maar er kunnen voor bestaande websites / webshops ook misschien wat problemen daardoor ontstaan. Wordpress schrijft: "Eén ding dat WordPress onderscheidt van andere ... Lees verder »

12th Sep 2018
Bent u al klaar voor de nieuwe AVG?

We willen je hierbij attenderen op de nieuwe privacywetgeving die per 25 mei 2018 de huidige regelgeving vervangt. Binnen de EU bestaan nu nog verschillen, met de ingang van de AVG is er 1 privacywet voor de hele Europese Unie. De strengere Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen van ... Lees verder »

2nd Apr 2018
Auteursrecht

Stel, u wilt in zee gaan met een andere webdesigner. Het is dan zaak even na te gaan welke afspraken u heeft gemaakt met de designer waarmee u de samenwerking beëindigt. Als u dat niet doet, kan dat vervelende gevolgen hebben.Vraag:"Wij hebben enkele jaren geleden een website en webwinkels laten ontwikkelen door een webdesigner. Nu willen we ... Lees verder »

18th Mar 2018
Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

31st Dec 2017
Nieuwe privacywetgeving AVG per 25 mei 2018. Voldoet jouw bedrijf hier al aan?

Volgend jaar komt er een nieuwe privacywetgeving. Op 25 mei 2018 vervangt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige regelgeving. Binnen de EU bestaan nu nog verschillen, met de ingang van de AVG is er 1 privacywet voor de hele Europese Unie. De strengere Europese wet geldt voor alle bedrijven en organisaties die ... Lees verder »

19th Nov 2017
De overheid stelt een SSL-Certificaat verplicht.

SSL CERTIFICATEN EN WETGEVING   WETGEVING OMTRENT ONLINE BEVEILIGING Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks het feit dat dit is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermen nog steeds veel websites hun bezoekers niet tegen misbruik van hun persoonsgegevens en fraude met ... Lees verder »

5th Sep 2017
Wordpress update 4.8

Wordpress heeft de nieuwe versie 4.8 uitgebracht en en hierin zijn mooie nieuwe eigenschappen toegevoegd. Bij iedereen die een onderhoudscontract heeft afgesloten is de nieuwe versie al geüpdatet. Voor degenen die dit nog zelf doen raden we aan hier niet lang mee te wachten, zeker ook vanuit het oogpunt van de veiligheid. Wat is er ... Lees verder »

20th Jun 2017
Securitymaatregelen webservers

We hebben de security van de webservers aangepast: Site weergeven binnen frames niet meer mogelijk. Dit verdedigt tegen clickjacking aanvallen. X-XSS-Protection op block mode Content bescherming Minimale server informatie Minimale php informatie Deze instellingen voorkomen geen securityproblemen, maar verminderen het risico op ... Lees verder »

8th May 2017
Veiligheidsupdate WordPress 4.7.3.

Voor degenen met een onderhoudscontract wordt er vandaag een extra veiligiheidsupdate voor uw website uitgevoerd.Hieronder staat meer informatie over de gegevens die zijn aangepast mocht u daarin geinteresseerd zijn. From the WordPress 4.7.3 release post: WordPress versions 4.7.2 and earlier are affected by six security issues: Cross-site ... Lees verder »

7th Mar 2017