De overheid stelt een SSL-Certificaat verplicht.

 Sep 5th

SSL CERTIFICATEN EN WETGEVING   WETGEVING OMTRENT ONLINE BEVEILIGING Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks het feit dat dit is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermen nog steeds veel websites hun bezoekers niet tegen misbruik van hun persoonsgegevens en fraude met ... Lees verder »

Wordpress update 4.8

 Jun 20th

Wordpress heeft de nieuwe versie 4.8 uitgebracht en en hierin zijn mooie nieuwe eigenschappen toegevoegd. Bij iedereen die een onderhoudscontract heeft afgesloten is de nieuwe versie al geüpdatet. Voor degenen die dit nog zelf doen raden we aan hier niet lang mee te wachten, zeker ook vanuit het oogpunt van de veiligheid. Wat is er ... Lees verder »

Securitymaatregelen webservers

 May 8th

We hebben de security van de webservers aangepast: Site weergeven binnen frames niet meer mogelijk. Dit verdedigt tegen clickjacking aanvallen. X-XSS-Protection op block mode Content bescherming Minimale server informatie Minimale php informatie Deze instellingen voorkomen geen securityproblemen, maar verminderen het risico op ... Lees verder »

Veiligheidsupdate WordPress 4.7.3.

 Mar 7th

Voor degenen met een onderhoudscontract wordt er vandaag een extra veiligiheidsupdate voor uw website uitgevoerd.Hieronder staat meer informatie over de gegevens die zijn aangepast mocht u daarin geinteresseerd zijn. From the WordPress 4.7.3 release post: WordPress versions 4.7.2 and earlier are affected by six security issues: Cross-site ... Lees verder »

verkooptruc met domeinnamen, trap er niet in.

 Feb 9th

Steeds vaker krijgen wij telefoon van onze klanten dat ze zijn benaderd door een bedrijf dat zich bezighoudt met de controle op dubbele domeinnaamregistraties en beweert dat een ander bedrijf in de buurt ook aangegeven hebben een website te willen beginnen met dezelfde domeinnaam als jouw bedrijf, maar dan op de .com extensie. Maar, gelukkig ... Lees verder »

Aanwezigheid tijdens de feestdagen

 Dec 16th

Tussen 24 december 2016 en 2 januari 2017 zijn wij verminderd beschikbaar vanwege de feestdagen.

Spoedmeldingen kunnen ook in deze periode worden verzonden naar support@web-direct.nl 
Deze worden dan z.s.m. beantwoord.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en mooi 2017 toe!


Bescherming tegen internet criminaliteit

 Oct 13th

Toenemende internet criminaliteitMet dit bericht willen we u informeren over de veiligheidsmaatregelen die internationaal worden genomen. Websites en E-mail worden steeds kwetsbaarder en kunnen door internet criminelen misbruikt worden. Daarom is het zinvol om iedere website en het E-mail verkeer op zijn minst te beveiligen ter bescherming ... Lees verder »

SSL Certificaten

 Aug 10th

Waarom als webshop van http naar https Voor een succesvolle webshop is beveiligen met SSL onmisbaar. SSL op je webshop zorgt voor meer klantvertrouwen en dus meer omzet. Waarom is dat zo en waar moet je op letten? Waarom SSL? Voor een webwinkel is een SSL certificaat een must om de volgende redenen: Om klantgegevens te beschermen wordt je ... Lees verder »

Onderhoud servers

 Feb 29th

Vanmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur zal de beschikbaarheid van uw server verminderd zijn vanwege noodzakelijk onderhoud en upgrades.
Dit betreft alle diensten. Dit moment gebruiken we ook gelijk om updates uit te voeren die een grote bijdrage leveren aan de extra security voor webshops.

 


Microsoft stopt ondersteuning oudere versies van Internet Explorer

 Jan 11th

Het nieuwe beleid gaat in per 12 januari 2016, zo laat Microsoft weten via een blogpost over de verandering. Het bedrijf heeft besloten voortaan bij oudere Windows-versies enkel de meest recente versie van Internet Explorer te blijven ondersteunen. Zo moeten Vista-gebruikers Internet Explorer 9 installeren om nog updates voor de browser te ... Lees verder »