Hoe kan ik inloggen op mijn webmail?

Je kan inloggen op je webmail door naar je eigen website te gaan en achter je websitenaam /webmail te zetten, bijvoorbeeld http://www.uwdomeinnaam.nl/webmail

Op het inlogvenster kan je inloggen met het geconfigureerde e-mailadres.
In het veld 'Wachtwoord' vul je je bijbehorend wachtwoord in.

Weet je je username en/of wachtwoord niet meer?

Je kan de inloggegevens voor jouw emailaccount veranderen of opnieuw verkrijgen door naar het controlepaneel van je server te gaan en dan bij de tab email een ander wachtwoord instellen.
Je kan ook een verzoek doen aan support om het opnieuw aan te maken.